Een delegatie van de Bergse partij GBWP doet vrijdag in Antwerpen mee aan een demonstratie van de Belgische 11 maart-beweging tegen de kerncentrale in Doel.
Volledig scherm
Een delegatie van de Bergse partij GBWP doet vrijdag in Antwerpen mee aan een demonstratie van de Belgische 11 maart-beweging tegen de kerncentrale in Doel. © Evert Weys

Bergse GBWP demonstreert in Antwerpen tegen kerncentrale Doel

BERGEN OP ZOOM/ANTWERPEN - Een delegatie van GBWP, de grootste gemeenteraadsfractie in Bergen op Zoom, doet vrijdag mee aan een demonstratie tegen kerncentrale Doel in Antwerpen. De actie wordt gehouden door de Belgische 11 maart-beweging.  

 1. Dit vogelparadijs wil Waddenzee en IJsselmeer overtroeven: ‘Markiezaat is een magneet voor vogels’
  PREMIUM

  Dit vogelpara­dijs wil Waddenzee en IJsselmeer overtroe­ven: ‘Markiezaat is een magneet voor vogels’

  BERGEN OP ZOOM - Nu al wordt Het Markiezaat bij Bergen op Zoom in één adem genoemd met Waddenzee en IJsselmeer, maar Brabants Landschap broedt op een groots plan om deze natte natuurparel tot hét vogelparadijs van Nederland te maken. Zo kunnen zeldzame soorten straks nestelen op nog aan te leggen eilandjes in het Markiezaatsmeer, buiten bereik van hongerige vossen die dit jaar een slachting aanrichtten.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom

 1. Onrust in Roosendaal: 'We leven in een oorlogsgebied'
  Play

  Onrust in Roosendaal: 'We leven in een oorlogsge­bied'

 2. Deze 'covidlampen' moeten PSV gaan beschermen tegen coronabesmettingen
  Play

  Deze 'covidlam­pen' moeten PSV gaan beschermen tegen coronabe­smet­tin­gen

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement