Volledig scherm
PREMIUM
De slaapkamer van de familie Snepvangers (links) aan de Parallelweg grenst aan de in- en uitrit van de joblodge. Snepvangers zegt elke werkochtend wakker te worden van geroep, muziek en slaande deuren. © Peter de Brie

Bergse buurt: 'Wel degelijk overlast door joblodges'

BERGEN OP ZOOM - Het plan voor een nieuwe joblodge met 48 arbeidsmigranten zaait onrust in Gageldonk, maar ook omwonenden van de lodge aan de Parallelweg doen nu hun beklag. De gemeente Bergen op Zoom zegt overlastklachten zeker serieus te nemen, de eigenaar kondigt maatregelen aan.

De lodge die Hopmans Wonen wil bouwen aan de Brechterhoeflaan in Gageldonk-Oost doet de buurt vrezen voor overlast, bleek onlangs op een infoavond. Dat een ambtenaar op die bijeenkomst zei dat er geen klachten waren over de twee bestaande joblodges aan de Parallelweg en de Wassenaarstraat, viel bij omwonenden aan de Parallelweg verkeerd.

  1. Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineerden
    PREMIUM

    Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineer­den

    OOSTERHOUT/ZUNDERT/NOORDHOEK/KLUNDERT - Bruidsreportages altijd van hetzelfde laken een pak? In elk geval niet bij de vier West-Brabantse fotografen die genomineerd zijn voor de Bruidsfoto Award 2019. Dat zijn Arjan van der Plaat (The Wedding Story) uit Noordhoek, Malou Evers uit Zundert, Moniek van Gils uit Klundert en Eva Schweizer (Vintage Fotografie) uit Oosterhout. Bij elke trouwpartij proberen zij dat ene speciale moment te vangen. Aan de hand van zes trefwoorden vertellen zij hoe zij hun werk beleven.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom