Volledig scherm
GetBrassed uit Bergen op Zoom in de 3FM studio. © Gert Maas

Bergse brassband treedt op bij 3FM, grote verrassing voor dj Roosmarijn

VideoHILVERSUM /BERGEN OP ZOOM - De 11-koppige brassband Get Brassed uit Bergen op Zoom gaf woensdagavond een verrassingsoptreden in de studio van radiozender 3FM in Hilversum. 

De mannen waren door 3FM gevraagd te spelen tijdens het afscheid van dj Roosmarijn Reijmer. Zij was sinds 2011 de vaste presentator van 3voor12 Radio. 

Grote eer

,,Dit optreden is voor ons een grote eer, nooit eerder hadden we een landelijk podium. Via internet kwam 3FM aan informatie over onze band, zo is het balletje gaan rollen. Roosmarijn wist van niets, ze vond het geweldig", aldus Gert Maas van Get Brassed. 

Komende vrijdag is Roosmarijn's echte officiële afscheid.

Volledig scherm
Dj Roosmarijn Reijmer. © ANP Kippa
  1. Suikerfabriek Roosendaal haalt recordoogst: 'Jaarlijks zetten we miljoenen flesjes stroop op de markt'
    Video

    Suikerfabriek Roosendaal haalt recordoogst: 'Jaarlijks zetten we miljoenen flesjes stroop op de markt'

    ROOSENDAAL - De bietencampagne zit er weer op. Vier maanden lang reden vrachtwagens dag en nacht af en aan met miljoenen suikerbieten naar de fabriek van Suiker Unie in Dinteloord. In totaal heeft de suikerfabriek vier miljoen ton bieten verwerkt. Goed voor zo'n 600.000 ton suiker. Een recordoogst. Met als belangrijkste oorzaak dat het aantal hectare bieten met twintig procent is toegenomen, vertelt Kees Langebeeke, commercieel directeur consumentenproducten bij Suiker Unie.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom