In de Bergse binnenstad staan veel winkelpanden leeg. De gemeente ging in gesprek met inwoners, ondernemers en andere belanghebbenden. ,,Ik weet nog dat ik vroeger naar de stad ging. Lekker rondsnuffelen, dat was echt een uitje. Hoe kan dat nu nog?”
Volledig scherm
PREMIUM
In de Bergse binnenstad staan veel winkelpanden leeg. De gemeente ging in gesprek met inwoners, ondernemers en andere belanghebbenden. ,,Ik weet nog dat ik vroeger naar de stad ging. Lekker rondsnuffelen, dat was echt een uitje. Hoe kan dat nu nog?” © Boaz Timmermans

‘Bergse binnenstad moet de helft kleiner. Minstens’

BERGEN OP ZOOM - De Bergse binnenstad heeft zo’n 100.000 vierkante meter winkelruimte beschikbaar. Daarvan is nog niet de helft gevuld, dus moet de winkelruimte met de helft worden teruggebracht. En misschien nog wel met meer dan de helft. 

  1. Julia blikt terug op één jaar K3: ‘Ik ben zó hard veranderd, qua uiterlijk maar ook als persoon’

    Julia blikt terug op één jaar K3: ‘Ik ben zó hard veranderd, qua uiterlijk maar ook als persoon’

    Zangeres Julia Boschman uit Bergen op Zoom mag zich al één jaar een K3'tje noemen. Vlak voor ze de wedstrijd vorig jaar won, gaf ze een interview aan de Belgische tv-zender VTM. En datzelfde interview deed ze nu opnieuw, zoals in bovenstaande video te zien is. Van haar mooiste lichaamsdeel tot hoe vaak ze herkend wordt op straat: wat er is er zoal veranderd in het leven van Julia? ,,Dit is een harde wereld, maar gelukkig is mijn familie er altijd.”

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom