Nicky Nuytemans met het EK-spel Matchfixing The Game – EUR2020.
Volledig scherm
PREMIUM
Nicky Nuytemans met het EK-spel Matchfixing The Game – EUR2020. © Eigen foto

Bergenaar Nicky Nuytemans brengt het EK voetbal naar je keukentafel met ‘escaperoom voor thuis’

Normaal gesproken had voetbalminnend Nederland nu massaal op grote pleinen in de stad Oranje aangemoedigd, maar het coronavirus zette een streep door het EK voetbal. Dankzij Nicky Nuytemans (31) uit Bergen op Zoom kun je het toernooi tóch een beetje beleven. Met twee vrienden bedacht hij het spel Matchfixing The Game – EUR2020, een EK-spel voor thuis. 

 1. Zomerfoto's: Lekker rollebollen op het Franse platteland
  Weekwinnaar

  Zomerfo­to's: Lekker rollebol­len op het Franse platteland

  Deze week is Judith Buckens unaniem verkozen tot weekwinnaar van de Zomerfoto 2020. Haar kinderen Juulke, Jibbe en Sil zien veel graanrollen liggen langs de route naar hun vakantieadres in Frankrijk. Tijdens een stop om te overnachten in Vivion bij Le Mans zien ze hun kans schoon om op een van de rollen te klimmen en even te poseren. Iedereen is al helemaal in vakantiestemming. En daarom een terechte weekwinnaar. Van harte gefeliciteerd Judith!
 2. België zet nu ook Brabant op oranje: geen reisverbod, wel verzoek om quarantaine

  België zet nu ook Brabant op oranje: geen reisverbod, wel verzoek om quarantai­ne

  Het reisadvies voor Belgen die naar Brabant komen verandert van groen naar oranje. Dat blijkt uit de nieuwste update van het Belgische ministerie van Buitenlandse Zaken. Ook Utrecht en Flevoland worden oranje, nadat dat begin deze maand al gebeurde voor Zeeland, Zuid- en Noord-Holland. Belgen krijgen geen reisverbod, maar worden wel geadviseerd zich bij thuiskomst te laten testen en in quarantaine te gaan.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom