Het kenmerkende fietspad van de Route van de Turf. Fietsers komen aan bij restaurant De Berk in het gebied van de Bergsche Heide.
Volledig scherm
PREMIUM
Het kenmerkende fietspad van de Route van de Turf. Fietsers komen aan bij restaurant De Berk in het gebied van de Bergsche Heide. © Chris van Klinken / Pix4Profs

Bergen op Zoom de turf, Roosendaal het ziekenhuis

ColumnWaar zijn die wethouders in Bergen op Zoom nu eigenlijk mee bezig? Zitten ze te sjoelen? Spelletje spelen in plaats van het nieuwe Bravis ziekenhuis binnenslepen? Verzuchting alom vrijdag op social media toen de krant meldde dat de geliefde zusterstad Roosendaal mogelijk een aantrekkelijk plekje in de aanbieding heeft voor de nieuwbouw van ons aller hospitaal.

 1. Nieuwbouwlocatie Bravis ziekenhuis: Roosendaal trekt troefkaart Weihoek/Tolberg
  PREMIUM
  Achtergrond

  Nieuwbouw­lo­ca­tie Bravis ziekenhuis: Roosendaal trekt troefkaart Weihoek/Tolberg

  ROOSENDAAL/BERGEN OP ZOOM - Het raakt iedereen in westelijk West-Brabant en Tholen en dus wil iedereen het weten: waar verrijst het nieuwe Bravis ziekenhuis? Duidelijk is in ieder geval dat Roosendaal er begin 2018 al op voor sorteerde: toen werd de groene long langs rijksweg A58 ter hoogte van de wijken Weihoek en Tolberg al genoemd als serieuze mogelijkheid voor de geplande nieuwbouw van Bravis.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom