Bep Klaassen uit Hoogerheide zat zowel in haar woonplaats als in Bergen op Zoom vele jaren in het bestuur van de lokale bowlingclub. Nu is ze bestuurslid bij de Nationale Bowling Federatie. Haar grote inzet voor de sport leverde haar een lintje op.
Volledig scherm
Bep Klaassen uit Hoogerheide zat zowel in haar woonplaats als in Bergen op Zoom vele jaren in het bestuur van de lokale bowlingclub. Nu is ze bestuurslid bij de Nationale Bowling Federatie. Haar grote inzet voor de sport leverde haar een lintje op. © Peter de Brie

Bep Klaassen rolde in de bowlingsport en stapte er nooit meer uit

ONDERSCHEIDENHOOGERHEIDE - Ze had al twee NK-titels op zak, acht EK-deelnames en zo’n 180 bekers bij elkaar gebowld. Maar een lintje voor haar jarenlange bestuurlijke verdiensten in de bowlingsport? Daar had Bep Klaassen echt niet op gerekend.

  1. Corona trok zware wissel, maar Amphia en Bravis zijn financieel gezond
    PREMIUM

    Corona trok zware wissel, maar Amphia en Bravis zijn financieel gezond

    ROOSENDAAL/BREDA - Ondanks corona staan het Amphia en Bravis ziekenhuis er financieel goed voor. Evenals in 2019 scoorde Bravis (Roosendaal en Bergen op Zoom) in 2020 een positief resultaat van 7,5 miljoen euro. Amphia (Breda en Oosterhout) daarentegen sloot 2020 af met ruim 3 miljoen in de min, tegenover 14 miljoen in de plus in 2019. Die duikeling heeft echter niets te maken met de pandemie, maar alles met de kosten van nieuwbouw aan de Molengracht in Breda.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom