Opnames van het verhaal van de markiezin die beneden haar stand trouwt in het Markiezenhof. Het verhaal is straks te beleven in de stijlkamers.
Volledig scherm
Opnames van het verhaal van de markiezin die beneden haar stand trouwt in het Markiezenhof. Het verhaal is straks te beleven in de stijlkamers. © Pix4Profs/Tonny Presser

Beleef historische verhalen in museum het Markiezenhof

BERGEN OP ZOOM - Het Markiezenhof is dicht. Niet vanwege corona zoals eerder dit jaar, maar vanwege een complete herinrichting van zeven zalen. Als op 10 november de deuren weer open gaan, wordt de bezoeker ondergedompeld in de wereld waar authentieke Bergse verhalen centraal staan.

 1. Van opblaas-wielrenster tot Peperbus: bij dit Bergse bedrijf weten ze hoe je een feestje aankleedt

  Van op­blaas-wielren­ster tot Peperbus: bij dit Bergse bedrijf weten ze hoe je een feestje aankleedt

  BERGEN OP ZOOM - Waar veel ondernemers in deze tijd gedwongen rustig aan doen, besloten Wim en Jacqueline Withagen van Je ziet toch een bedrijf dat je 25 jaar hebt opgebouwd uit je handen glippen, zonder dat er je ook maar iets aan kunt doen Attractieverhuur juist gas te geven. ,,We hadden ook kunnen stoppen met werken, maar daar voelen we ons nog te jong voor. Dus hebben we juist flink geïnvesteerd: we hebben twintig nieuwe feestpoppen en een tramstel gekocht.”

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom

 1. Kunnen vleugelspelers van NAC naar het UWV? 'Steijn moet gewoon zonder gaan spelen '
  Play
  gegenpressing

  Kunnen vleugelspe­lers van NAC naar het UWV? 'Steijn moet gewoon zonder gaan spelen '

 2. Ramadan tijdens corona: hoe gaan moskeeën om met de maatregelen?
  Play

  Ramadan tijdens corona: hoe gaan moskeeën om met de maatrege­len?