In het gesloten bedrijfsrestaurant van een bedrijf in Bergen op Zoom worden deze maand 8000 maaltijden bereid die op werkdagen (400 stuks per dag) worden geschonken aan zorgpersoneel en kwetsbaren op de Brabantse Wal.
Volledig scherm
PREMIUM
In het gesloten bedrijfsrestaurant van een bedrijf in Bergen op Zoom worden deze maand 8000 maaltijden bereid die op werkdagen (400 stuks per dag) worden geschonken aan zorgpersoneel en kwetsbaren op de Brabantse Wal. © Samen in de Regio

Bedrijfsrestaurant is dicht: Bergse firma schenkt 8000 maaltijden aan zorgpersoneel en kwetsbaren

BERGEN OP ZOOM - Liefst 8000 verse maaltijden laat een bedrijf uit Bergen op Zoom in vier weken tijd bezorgen bij zorgpersoneel, daklozen en minima op 29 locaties in Bergen op Zoom, Steenbergen, Woensdrecht en Roosendaal. Netwerkorganisatie Samen in de Regio coördineert de actie.

  1. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

    Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

    Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom