Volledig scherm
PREMIUM
Bezoekers van de infoavond van ziekenhuis Bravis in De Geerhoek te Wouw werden maandag onthaald met koffie en cake. © Peter de Brie

Avondje Bravis met koffie, cake en zorgen

COLUMNBloedserieus meldt een dame dat ze al bediend wordt. ,,Nou, dat is niet best, mevrouw”, antwoordt een olijke ober in De Geerhoek te Wouw, met een knipoog naar de ziekenzalving. Wellicht geïnspireerd door de klassieke uitvaartcombi van koffie en cake bij de entree.

Het was maandag stervensdruk op de infoavond van ziekenhuis Bravis. Het doel was om huidige of toekomstige patiënten en bezoekers bij te praten over de Bulkenaar bij Roosendaal als locatie voor een gloednieuw hospitaal. Het Bergse knooppunt Zoomland viel af.

  1. Het Adriano Huis in Bergen op Zoom officieel geopend door minister

    Het Adriano Huis in Bergen op Zoom officieel geopend door minister

    BERGEN OP ZOOM - Maar liefst 39 zorginstellingen heeft Adriano van binnen gezien. Steeds moest hij toch weer verhuizen. Als het goed is, hoeft dat niet meer. Gisteren is officieel het Adriano Huis geopend in Bergen op Zoom. Geen huis specifiek voor hem, maar voor alle Adriano’s van Nederland. Alle mensen met een complexe zorgvraag, die anders tussen wal en schip dreigen te raken. Het was de droom van Farid El-Khassim en Jelle Gillissen, die eindelijk uit is gekomen.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom