Volledig scherm
PREMIUM
Vier leerlingen van het Aventurijncollege in Bergen op Zoom zijn opgepakt voor het mishandelen van een leraar. © Google Maps/Google Streetview

Aventurijncollege Bergen op Zoom pakt draad weer op na geweldsincident

BERGEN OP ZOOM - Op het Aventurijncollege in Bergen op Zoom, waar kort voor de herfstvakantie een docent mishandeld werd door vier leerlingen, zijn vandaag de lessen weer begonnen. Mét de getroffen docent, maar (nog) zonder de geschorste scholieren.

,,We zijn goed opgestart, de rust is weergekeerd", zegt directeur Ivo van Riel van de Bergse school voor voortgezet speciaal onderwijs met zo'n 175 vmbo-leerlingen. De docent, die de donderdag voor de vakantie leerlingen in de pauze aansprak op hun gedrag en vervolgens werd opgewacht, geslagen en geschopt, stond weer voor de klas.

  1. Bergse atlete Joleen Jansen presenteert boek: ‘Hardlopen was een vlucht voor me’
    PREMIUM

    Bergse atlete Joleen Jansen presen­teert boek: ‘Hardlopen was een vlucht voor me’

    BERGEN OP ZOOM - In kantine d’n Assieschuif bij atletiekvereniging Spado op Sportpark Rozenoord in Bergen op Zoom wordt zondag een boek gepresenteerd met als titel ‘Ken je me?’ Het is geschreven door Joleen Jansen-Melse (67), in de hardloopwereld bij velen bekend als Joleen Jansen. Onder de vlag van AV Spado boekte de atlete uit Bergen op Zoom jarenlang zowel regionaal als landelijk menig succes. In haar debuut als schrijfster toont zij zich van een heel andere kant.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom