Volledig scherm
Archieffoto ter illustratie. © anp

Automobilist rijdt rond met kilozak hennep in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Een 23-jarige automobilist uit Roosendaal is zondagavond aangehouden omdat hij ruim een kilo hennep bij zich had. De man zit nog vast voor verder onderzoek. 

Agenten zagen rond 20.30 uur zondagavond een verdachte auto op een parking naast de A58. De auto verliet de parkeerplaats en reed weg in de richting van Bergen op Zoom. Politieagenten zetten de achtervolging in. Op de Klein-Molenbeekseweg stopte de automobilist. In de auto troffen agenten een grote zak aan met daarin gedroogde henneptoppen. 

Na de ontdekking van de zak is de man aangehouden. Bij weging bleek de zak henneptoppen ruim een kilo te zijn. De man is vastgezet voor verhoor in een politiecellencomplex. 

 1. Bergse atlete Joleen Jansen presenteert boek: ‘Hardlopen was een vlucht voor me’
  PREMIUM

  Bergse atlete Joleen Jansen presen­teert boek: ‘Hardlopen was een vlucht voor me’

  BERGEN OP ZOOM - In kantine d’n Assieschuif bij atletiekvereniging Spado op Sportpark Rozenoord in Bergen op Zoom wordt zondag een boek gepresenteerd met als titel ‘Ken je me?’ Het is geschreven door Joleen Jansen-Melse (67), in de hardloopwereld bij velen bekend als Joleen Jansen. Onder de vlag van AV Spado boekte de atlete uit Bergen op Zoom jarenlang zowel regionaal als landelijk menig succes. In haar debuut als schrijfster toont zij zich van een heel andere kant.
 2. Blijft deze Schelp voor altijd dicht?
  PREMIUM
  Analyse

  Blijft deze Schelp voor altijd dicht?

  BERGEN OP ZOOM - De conclusie in het onderzoek van PROOF adviseurs is vernietigend. Problemen met het roestvrijstaal waren jarenlang bekend. Maar er gebeurde niks, iedereen keek de andere kant uit. Pas toen er acuut gevaar dreigde voor bezoekers en personeel kwam er actie. Ging De Schelp dicht. Voor reparatie. Die klus liep uit de hand. Het roestvrijstaal bleek niet het enige probleem. Ook met de luchtkwaliteit binnen is het grondig mis. En daarom is het bad nog altijd gesloten. En niemand die weet hoe lang dit duurt. En of De Schelp nog is te redden!

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom