Volledig scherm
stockbd politie © Eldridge Pentury

Automobilist (38) uit Bergen op Zoom gaat door het lint en vlucht na krijgen bekeuring

BERGEN OP ZOOM - Een 38-jarige man uit Bergen op Zoom is donderdag aangehouden in de wijk Warande. De man had zijn gordel niet om en ging volledig door het lint toen de politie hem wilde bekeuren.

Een motoragent gaf de automobilist rond 21.15 uur een stopteken omdat de man met opvallend hoge snelheid door de wijk reed. Ook had hij geen autogordel om. De agent sprak de man aan en vertelde dat de man een bekeuring kreeg voor het niet dragen van zijn gordel.

De verdachte weigerde echter om mee te werken, waarna  de agent besloot de man aan te houden. Toen de agent de man aan wilde houden, begon de man zich te verzetten en ontstond er een worsteling. Uiteindelijk vluchtte de man zelfs een woning in. Het lukte de agent nog wel om pepperspray bij de verdachte in het gezicht te spuiten.

Aanhouding

Meerdere agenten kwamen uiteindelijk ter plaatse om te assisteren bij de aanhouding. De man kwam uiteindelijk uit de woning en kon aangehouden worden. Hij bleek ook nog twee bekeuringen open te hebben staan. De man uit Bergen op Zoom is ingesloten.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom