Volledig scherm
Ongeval A4 Woensdrecht © MaRicMedia/Christian Traets

Auto belandt in sloot naast A4 bij Woensdrecht en vliegt in brand

WOENSDRECHT - Op de A4 van Antwerpen richting Bergen op Zoom, ter hoogte van knooppunt Markiezaat, heeft vrijdagavond even voor 22.30 uur een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Een auto is daarbij in de sloot terechtgekomen en in brand gevlogen. Dat meldt de politie.

De bestuurder zat niet meer in de auto, hij werd naast de snelweg aangetroffen. 

Brandweer en ambulances kwamen ter plaatse. Ook werd een traumahelikopter opgeroepen. De automobilist werd ter plaatse door medisch personeel behandeld. Over de aard van zijn letsel is niets bekend.

Het is niet duidelijk hoe het ongeluk kon gebeuren.

Volledig scherm
Ongeval A4 Woensdrecht © MaRicMedia/Christian Traets
  1. Een handgranaat maakte het einde aan het leven van Ad (9) en Henk van Bragt (4). ‘Ze hebben nooit anders dan oorlog gekend’
    PREMIUM
    Mijn bevrijding

    Een handgra­naat maakte het einde aan het leven van Ad (9) en Henk van Bragt (4). ‘Ze hebben nooit anders dan oorlog gekend’

    BREDA/TETERINGEN - ,,Kijk”, zegt Jeanne Bastiaanssen-Van Bragt (82) uit Breda. Ze opent een klein hartvormig medaillon. Er verschijnen twee portretjes in zwart-wit. ,,Dit zijn mijn broertjes”, zegt ze. ,,Ad van 9 en Henk van 4.” Ouder zijn ze nooit geworden. Op 2 september 1944 kwam in Teteringen aan hun nog jonge leven abrupt een eind.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom