Volledig scherm
PREMIUM
Arn van der Vorst met KO en gedenkstenen van zijn vele fietstochten, waaronder Alpe d'Huez. © Pix4Profs/Tonny Presser

Arn van der Vorst is altijd met de dag van morgen bezig

BERGEN OP ZOOM - Hij leek voorbestemd voor een carrière in het leger. Tot hij Do Meeus ontmoette. Arn van der Vorst werd directeur van Mepavex, waar hij volgend jaar afscheid neemt.

Natuurlijk is hij er niet klaar voor. Arn van der Vorst bruist nog steeds van energie. Maar ergens in de loop van volgend jaar treedt Van der Vorst (66) terug als directeur van Mepavex. Wel blijft hij betrokken bij de realisatie van de Markiezaat Container Terminal, het kindje van hem en zijn grote inspirator Do Meeus. Bij Mepavex blijft hij op de achtergrond beschikbaar voor advies. Niet dat hij zijn opvolger voor de voeten wil lopen. ,,Ik ga af en toe een spreekuurtje houden." Langzaam afbouwen is geen optie. ,,Dit werk kun je niet half doen."

  1. ‘Het maken van een kloppend teeltplan is een flink gepuzzel’
    Van 't Land

    ‘Het maken van een kloppend teeltplan is een flink gepuzzel’

    Afgelopen weekend kon je tussen de regenbuien door het voorjaar al zien. Mijn zoontje Tomas en nichtje Zoë spelen het liefst buiten en konden hun lol niet op met stampen in de plassen. De bloesem van de perziken en nectarines bloeit, de bladeren van de kweepeerbomen staan al open en de kippen leggen ruim zeven keer zoveel eitjes als in de winter. Wij krijgen die eitjes dus niet meer alleen opgegeten, ondanks alle eierkoeken, cakes en omeletten die we bakken.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom