Als seksverzorgende kwam Anita bij ouderen en mensen met een beperking thuis. Zij bood cliënten een seksuele, intieme ervaring. Voor de ene cliënt was een aanraking al bevredigend, de ander wilde graag een hoogtepunt ervaren.
Volledig scherm
PREMIUM
Als seksverzorgende kwam Anita bij ouderen en mensen met een beperking thuis. Zij bood cliënten een seksuele, intieme ervaring. Voor de ene cliënt was een aanraking al bevredigend, de ander wilde graag een hoogtepunt ervaren. © Eric Elich

Anita werkte lang in de sekszorg en wil het taboe doorbreken: 'Mijn partner vond het bij mij passen’

Het beleven van intimiteit en seksualiteit is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Voor sommige ouderen en mensen met een beperking is het zelfs niet eens bespreekbaar. Dat moet anders, vinden diverse partijen. Daarom staat deze week in het teken van sekszorg.

  1. Surpriseloop zonder Sinterklaas en uitslagen

    Surprise­loop zonder Sinter­klaas en uitslagen

    HALSTEREN - De Surpriseloop van atletiekvereniging Olympia was dit jaar anders dan anders. Geen Sinterklaas die het startschot loste, geen pieten aan de start en geen winnaars. ,,We hadden dit jaar wat handjes tekort in de organisatie”, zegt voorzitter Robin Jonkers. ,,Maar we wilden de wedstrijd ook niet skippen. Dus hebben we het wat kleinschaliger aangepakt.” Door corona heeft de vereniging wat leden verloren en de werkgroep die normaal gesproken de Surpriseloop organiseert is gestopt. Voor Olympia was het daarom noodzakelijk even pas op de plaats te maken. ,,Daarom is het geen wedstrijd, maar meer een sportieve zondag”, verduidelijkt de voorzitter. ,,Maar volgend jaar willen we een nieuwe werkgroep formeren en dan twee officiële wedstrijden organiseren: de Oranjeloop en de Surpriseloop.” De Surpriseloop vanaf het parkeerterrein bij Monkey Town in Halsteren trok ondanks het druilerige weer en de geminimaliseerde editie toch nog ongeveer veertig deelnemers.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom