Een twaalftal voetballers met een beperking van zorginstelling Titurel traint sinds september bij ODIO in Ossendrecht. Op 14 maart spelen ze een oefenduel tegen het Thoolse WHS in de hoop dat er nog meer leden uit de hele regio bij komen.
Volledig scherm
Een twaalftal voetballers met een beperking van zorginstelling Titurel traint sinds september bij ODIO in Ossendrecht. Op 14 maart spelen ze een oefenduel tegen het Thoolse WHS in de hoop dat er nog meer leden uit de hele regio bij komen. © peter van trijen/pix4profs

Altijd plezier en high five bij groeiend G-team in Zuidwesthoek

OSSENDRECHT - Een breed team van voetballers met een beperking: dat is de droom van de Woensdrechtse Voetbal Federatie. Op zaterdag 14 maart is er bij ODIO in Ossendrecht een oefenduel tegen een andere G-ploeg. Mogelijke G-spelers en hun ouders zijn welkom om te komen kijken hoe leuk het is, in de hoop dat ze lid worden.

  1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
    PREMIUM
    Koken & Eten

    Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

    Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom