Volledig scherm
PREMIUM
Mountainbikers op een van de paden door Landgoed Zoomland bij Bergen op Zoom. © Pix4Profs / Jan Stads

‘Als je hier geen dieren ziet, kijk je niet goed genoeg’

Landgoederen West-BrabantOnze regio telt heel wat landgoederen. Elk met zijn eigen schoonheid en geschiedenis. In deel 3 van deze serie bezoeken we Landgoed Zoomland, een faunaparadijs.

Een verzameling van heidevelden, vennen, bosgebied en akkervelden; dat is Zoomland. Het landgoed is zo gevarieerd, omdat het is samengesteld uit verschillende landgoederen die met elkaar in verbinding stonden. Dat maakt het een ideale plek om te wandelen, te hardlopen en te mountainbiken.

  1. Wietkweker zwaar onder invloed van drugs als politie binnenvalt in Steenbergen: ‘Hij flipte helemaal en kon niet stoppen’

    Wietkweker zwaar onder invloed van drugs als politie binnenvalt in Steenber­gen: ‘Hij flipte helemaal en kon niet stoppen’

    STEENBERGEN - In een woning aan de Kapelaankockstraat in Steenbergen heeft ambulancepersoneel bij toeval een wietkwekerij gevonden toen ze op een melding afging van een bewoner die door het lint ging. De bewoner was zwaar onder invloed van drugs en knalde in zijn woning overal tegenaan. Uiteindelijk verwondde hij zichzelf zo erg dat hij met een ambulance is afgevoerd.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom