Bestuursvoorzitter Stéphane Cépèro (links) van scholenkoepel Lowys Porquin Stichting ondertekent het onderwijshuisvestingsplan IHP van de gemeente Woensdrecht, naast hem wethouder Lars van der Beek.
Volledig scherm
Bestuursvoorzitter Stéphane Cépèro (links) van scholenkoepel Lowys Porquin Stichting ondertekent het onderwijshuisvestingsplan IHP van de gemeente Woensdrecht, naast hem wethouder Lars van der Beek. © Peter de Brie

Alle scholen goed onderdak? Woensdrecht heeft het al strak geregeld

HOOGERHEIDE - Als eerste gemeente op de Brabantse Wal heeft Woensdrecht het onderhoud en nieuwbouw voor al haar scholen vastgelegd in een strakke planning voor de komende jaren, samen met de vier scholenkoepels die hier actief zijn.

 1. Komt Bergen op Zoom onder curatele? ‘Zover is het nog lang niet’
  PREMIUM

  Komt Bergen op Zoom onder curatele? ‘Zover is het nog lang niet’

  BERGEN OP ZOOM - Is een artikel 12-status, waarbij de gemeente onder curatele van het rijk komt te staan, de oplossing voor Bergen op Zoom om uit de financiële problemen te komen? Financieel directeur Johan Rutten waagt dat te betwijfelen. ,,De ozb moet dan met tachtig procent omhoog, de speelruimte van de gemeente wordt tot een minimum beperkt en het is nog maar de vraag of het rijk met extra geld voor de stad over de brug komt.”

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom

 1. Burgemeester waarschuwt relschoppers in Roosendaal: 'Wees niet zo stom om mee te doen'
  Play

  Burgemees­ter waarschuwt relschop­pers in Roosendaal: 'Wees niet zo stom om mee te doen'

 2. Koning gaat langs bij corona-afdeling Breda: 'Mooi om uit te leggen wat wij hier doen'
  Play

  Koning gaat langs bij corona-afdeling Breda: 'Mooi om uit te leggen wat wij hier doen'