Vanwege de komende hittegolf gaat afvalinzamelaar Saver vroeger op pad. Inwoners wordt verzocht hun container al vóór 7.00 uur aan straat te zetten.
Volledig scherm
Vanwege de komende hittegolf gaat afvalinzamelaar Saver vroeger op pad. Inwoners wordt verzocht hun container al vóór 7.00 uur aan straat te zetten. © archieffoto Wouter Borre

‘Afvalcontainers vóór 7.00 uur aan straat tijdens hittegolf’, tropenrooster bij Saver

BERGEN OP ZOOM/WOENSDRECHT - Afvalinzamelaar Saver roept inwoners van de gemeenten Bergen op Zoom, Woensdrecht, Roosendaal en Halderberge vanwege de komende hittegolf op om vanaf donderdag de afvalcontainers al vóór 7.00 uur aan straat te zetten.

 1. Poppodium Gebouw-T bestaat al tien jaar: ‘Klein, maar gezellig’
  PREMIUM

  Poppodium Gebouw-T bestaat al tien jaar: ‘Klein, maar gezellig’

  BERGEN OP ZOOM - Het initiatief kwam destijds van jongeren. Na sluiting van het populaire De Botte Hommel was er geen plek meer waar de jeugd naartoe kon. De gemeenteraad omarmde het idee en zo is Gebouw-T geboren. Vandaag exact tien jaar geleden, opende het poppodium voor het eerst de deuren. Die avond nog voor genodigden, maar daarna volgde een uitverkocht openingsweekend. Iedereen wilde wel even met eigen ogen zien wat er aan het Wilhelminaveld was geboren.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom

 1. Alle nieuwe maatregelen op een rijtje
  Play

  Alle nieuwe maatrege­len op een rijtje

 2. Maatregelen na geweldsincident in Klokgebouw Eindhoven: 'Hoop dat dit niet nog een keer gebeurt'
  Play

  Maatrege­len na geweldsin­ci­dent in Klokgebouw Eindhoven: 'Hoop dat dit niet nog een keer gebeurt'