TanteLouise heeft onlangs bij verpleeghuis Bosgaard een zogenoemde Kletstent opgezet, waardoor familieleden toch beschermd met elkaar kunnen praten.
Volledig scherm
PREMIUM
TanteLouise heeft onlangs bij verpleeghuis Bosgaard een zogenoemde Kletstent opgezet, waardoor familieleden toch beschermd met elkaar kunnen praten. © Pix4Profs/Tonny Presser

Afdelingen van woonzorgcentrum in Halsteren geïsoleerd: ‘We werden verrast door de uitbraak’

HALSTEREN - Woonzorgcentrum Bosgaard in Halsteren heeft na een uitbraak van het coronavirus twee afdelingen geïsoleerd. Vijf cliënten en vijf bewoners bleken plots besmet.

Eind vorige week bleek na een verdenking uit eigen onderzoek dat een van de cliënten het coronavirus droeg. In de dagen daarna werd iedereen getest en kwamen de in totaal tien besmettingen aan het licht. 

  1. Vuilniszakkenactie bij De Heide: ‘bezoekers ruim je eigen rotzooi op’
    PREMIUM

    Vuilniszak­ken­ac­tie bij De Heide: ‘bezoekers ruim je eigen rotzooi op’

    BERGEN OP ZOOM - Natuurgebied De Bergse Heide oogt met regelmaat als één grote openbare prullenbak. Aan het einde van een mooie dag ligt het strand bezaaid met blikjes, flesjes, chipszakken en ander afval. ,,Het rijst de pan uit”, geeft wethouder Patrick van der Velden toe. ,,Zo kan het niet langer”, stelt Reza Smit van restaurant De Berk. Dit weekend worden er vuilniszakken uitgedeeld aan bezoekers. En flyers met daarop de oproep, de eigen rotzooi op te ruimen.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom