Steenbergen :  zondagmorgen , acht uur des morgens, ontbijt met live muziek , ontbijtconcert muziekvereniging Volharding.
Volledig scherm
Steenbergen : zondagmorgen , acht uur des morgens, ontbijt met live muziek , ontbijtconcert muziekvereniging Volharding. © Pix4Profs/Gerard van Offeren

Aan een stuk door spelende orkesten bij Muziekmarathon De Volharding Steenbergen

STEENBERGEN - Een concert hoort er een beetje als een muziekvereniging jubileert. Maar de Steenbergse muziekvereniging De Volharding pakt het een paar stappen groter aan. Van zaterdag- tot zondagmiddag is er aan een stuk muziek gemaakt, in een muziekmarathon van 24 uur lang, waarin alle 275 leden en alle orkesten een rol spelen. 

  1. Zo gaat het er aan toe bij de tijdelijke teststraat in Bergen op Zoom
    PREMIUM

    Zo gaat het er aan toe bij de tijdelijke teststraat in Bergen op Zoom

    BERGEN OP ZOOM - In de brandende zon staan zo’n tien auto’s te wachten op het terrein naast de Bergse moskee aan de Wattweg. Naast elkaar opgesteld, de airco staat aan. Als ze aan de beurt zijn, rijden ze naar de eerste witte tent waar medewerkers van de GGD ze registreren op basis van hun BSN-nummer. Vervolgens mogen de Bergenaren door naar de tweede tent, waar een monster wordt afgenomen: eentje in de keel en eentje in de neus. Een fijn gevoel? Niet heel erg, maar het is nodig.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom