Volledig scherm
A4 afgesloten door forse kettingbotsing tussen vijf auto's bij Lepelstraat © Ginopress

A4 tussen Steenbergen en Tholen weer vrijgegeven na kettingbotsing door oliespoor

updateLEPELSTRAAT - De A4 is tussen Steenbergen en Tholen weer vrijgegeven na een kettingbotsing met zeker 5 voertuigen. Dat gebeurde ter hoogte van Lepelstraat. 

Toerit 28 bij Bergen op Zoom blijft nog wel dicht tot circa 16.15 uur wegens de berging van een vrachtwagen. 

Het ongeval zorgde voor een flinke file op de A4. Automobilisten werden geadviseerd om te rijden via de A16 richting Dordrecht. De omleidingen zijn inmiddels beëindigd. 

Onduidelijk is of er gewonden zijn en wat de oorzaak van het ongeval is. Wel melden diverse weggebruikers dat er een kilometerslang oliespoor op het wegdek van de A4 ligt. Er zijn meerdere ambulances ter plaatse. Zeker drie voertuigen zijn flink beschadigd. 

Volledig scherm
File op de A4. © Anthony Decock/Maric Media

Nieuwsapp
Download de gratis nieuwsapp van BN DeStem en blijf zo altijd en overal op de hoogte van het laatste (sport)nieuws. 24 uur per dag al het nieuws uit uw buurt of stad en het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland. Gratis, overzichtelijk en snel! Download de app hier voor iOS en hier voor Android!

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom