Volledig scherm
Hier komen A4 en A58 samen op knooppunt Zoomland. © Google Streetview

A4 bij Zoomland twee weekenden dicht: verkeer richting Vlissingen moet omrijden

BERGEN OP ZOOM - De A4 bij Bergen op Zoom is de komende tijd twee keer een weekend afgesloten in de richting van Vlissingen. Weggebruikers moeten rekening houden met omleidingen. 

Het gaat om het weekend van vrijdag 22 februari tot maandag 25 februari en van vrijdag 29 maart tot maandag 1 april.

Het verkeer vanuit Rotterdam richting Vlissingen moet een omweg maken omdat weggebruikers niet via knooppunt Zoomland kunnen. 

De afsluiting is telkens van vrijdagavond 21.00 uur en maandagochtend 05.00 uur. In het eerste weekend is de weg dicht tussen oprit 26, Halsteren, en afrit 29, Bergen op Zoom-Zuid. In het weekend van 29 maart tot 1 april is de weg dicht tussen oprit 27, Bergen op Zoom-Noord, en afrit 29, Bergen op Zoom-Zuid. De verbindingsweg van de A4 vanuit Rotterdam naar de A58 richting Roosendaal is ook dicht, evenals de oprit naar de A58 richting Roosendaal van de Wouwsestraatweg en de Ruytershoveweg in Bergen op Zoom.

  1. Negatieve spaarrente? Dan gaat mijn geld in een sok
    Geef uw mening

    Negatieve spaarrente? Dan gaat mijn geld in een sok

    Nederlandse spaarders houden het nieuws over de spaarrente momenteel zeer nauwlettend in de gaten. De Europese Centrale Bank (ECB) verlaagt de rente namelijk wederom, wat kan leiden tot een negatieve spaarrentestand. Als de spaarrente negatief wordt, betekent dat dat spaarders moeten gaan betalen voor hun spaarcenten op de bank. En dat ziet de gemiddelde Nederlander niet zitten, bleek eerder al. Verdwijnt ons zuurverdiende spaargeld straks massaal weer in een oude sok?

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom