Volledig scherm
50 vaten gedumpt langs de Schansbaan in Halsteren. © Politie

50 vaten met drugsafval gedumpt in Halsteren

UPDATEHALSTEREN - Vijftig vaten met drugsafval zijn gedumpt in een bosperceel aan de Schansbaan in Halsteren. De plastic vaten werden zondagmiddag ontdekt.

De politie kreeg rond 16.00 uur een melding dat er vaten met chemisch afval lagen vlakbij de vijvers op de Schansbaan in Halsteren. Het drugsafval is door een gespecialiseerd bedrijf opgeruimd.

Met de vondst van zondag staat de teller van het aantal dumpingen in Brabant op twaalf binnen twee weken. Eerder werd al chemisch afval in onder meer Breda, Goirle, Schijndel en Tilburg aangetroffen. Twee daarvan waren in een woonwijk. 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Ziekenhuispersoneel Bravis en Amphia beraadt zich op nieuwe acties: ’Het leeft steeds meer’
    PREMIUM

    Ziekenhuis­per­so­neel Bravis en Amphia beraadt zich op nieuwe acties: ’Het leeft steeds meer’

    BERGEN OP ZOOM/BREDA - De kans is groot dat zorgpersoneel van Bravis ziekenhuis en Amphia in Breda meedoet met de aangekondigde landelijke ziekenhuisactie op 20 november. Arjan van de Broek van het actiecomité in Amphia zegt dat de actiebereidheid alleen maar groeit omdat er geen beweging zit in het, volgens hem, zeer povere cao-aanbod van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen. Ook Wessel van Meer, trekker van de acties in Bravis, gaat ervan uit dat het Roosendaals/Bergse ziekenhuis weer aanhaakt.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom