Volledig scherm
De politie controleerde op verschillende plekken. © Rijnhout Media

22 bestuurders op de bon in omgeving Bergen op Zoom na klachten van buurtbewoners

STEENBERGEN/DINTELOORD/KRUISLAND/NIEUW-VOSSEMEER - De politie heeft dinsdag tijdens een verkeerscontrole in de omgeving van Bergen op Zoom 22 bekeuringen uitgedeeld. In totaal werden er 123 voertuigen gecontroleerd.

De controle werd gehouden naar aanleiding van klachten en meldingen van buurtbewoners over de verkeersveiligheid.

Dinteloord

Op de Molenweg in Dinteloord kregen vijf weggebruikers een boete voor het negeren van een verbodsbord. Ook zij hier drie bekeuringen uitgedeeld voor hulpkoppeling (aanhangwagen).

Steenbergen

In Steenbergen zijn op de Burgemeester van Loonstraat zestig vracht- en personenauto’s gecontroleerd. Er werden proces-verbalen opgemaakt voor het niet dragen van een autogordel en niet handsfree bellen.

Nieuw-Vossemeer

De politie stond in Nieuw-Vossemeer op drie locaties: Molendijk, Wenenweg en Nieuw-Vossemeersedijk. De controle was hier met name gericht op het handhaven van het eenrichtingsverkeer. Een automobilist ging op de bon omdat hij zich niet hield aan de verplichte rijrichting. Een andere bestuurder kreeg een boete voor het niet dragen van een autogordel.

Kruisland

De laatste locatie was de Molenweg in Kruisland. Dertien bestuurders werden hier betrapt op te hard rijden. Zij kregen een waarschuwing.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom