Een woning aan de Westlandse Langeweg in Steenbergen werd vorige week forensisch onderzocht in verband met de verdwenen Belg Johan van der Heyden.
Volledig scherm
Een woning aan de Westlandse Langeweg in Steenbergen werd vorige week forensisch onderzocht in verband met de verdwenen Belg Johan van der Heyden. © Anne Jansen

21 tips in vermissingszaak Johan van der Heyden, maar nog niet de gouden tip

STEENBERGEN - De politie heeft maandag de 21e tip ontvangen in de zaak rond de vermiste loodgieter Johan van der Heyden. De gouden tip zit er (nog) niet tussen, maar politiewoordvoerder Willem van Hooijdonk laat weten dat zeker drie tips daarvan bruikbaar zijn. ,,Daar zijn rechercheurs nu druk mee bezig.” 

  1. Lugubere details over verdwijning Belgische loodgieter bekend, verbrande resten mogelijk van brug gegooid
    PREMIUM
    update

    Lugubere details over verdwij­ning Belgische loodgieter bekend, verbrande resten mogelijk van brug gegooid

    STEENBERGEN - De politie houdt er rekening mee dat de verbrande resten van vermiste Belgische loodgieter Johan van der Heyden vanaf een brug in het Schelde-Rijnkanaal zijn gedumpt. Dat zei woordvoerder Dik Advocaat dinsdagavond in tv-programma Opsporing Verzocht. Daarin kwamen ook de zonen van de Belg aan het woord. Zolang het lichaam van hun vader niet is gevonden, kunnen zij het verlies niet verwerken.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom