Thea van Dijk (links) en Joyce Beckker van de stichting willen op verschillende plekken een monument plaatsen voor ongeboren en doodgeboren kinderen.
Volledig scherm
Thea van Dijk (links) en Joyce Beckker van de stichting willen op verschillende plekken een monument plaatsen voor ongeboren en doodgeboren kinderen. © peter van trijen/pix4profs

15.000 euro voor monument voor doodgeboren kinderen in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - De Stichting Stiltemonumenten heeft een subsidie van 15.000 euro van het Vaillantfonds gekregen. Met dat geld wil de stichting een monument voor doodgeboren kinderen bij de urnentuin van de Zoom- en Zegestede realiseren. De hoop is dat dat in 2018 kan gebeuren.

0 reacties

  1. Met ‘trillende vingers’ bieden op schilderij: ‘Prachtige aanwinst’ voor Markiezenhof Bergen op Zoom
    PREMIUM

    Met ‘trillende vingers’ bieden op schilderij: ‘Prachtige aanwinst’ voor Markiezen­hof Bergen op Zoom

    BERGEN OP ZOOM - Hij staat er zelfverzekerd bij, de linkerhand in de zij en de toeschouwer aankijkend. Militair gouverneur Louis de la Kethulle is terug in Bergen op Zoom, als schilderij dat wordt toegeschreven aan een navolger van de Utrechtse portretschilder Paulus Moreelse. Aangekocht door de Vrienden van het Markiezenhof en zondagochtend in een volle Hofzaal uit de bijbehorende kist bevrijd.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom