Volledig scherm

13 september: Themaochtend over ouder worden in Tholen

De Vrijzinnige Geloofsgemeenschap Tholen organiseert een themaochtend. De ochtend is bedoeld om in alle openheid met elkaar van gedachten te wisselen over een bepaald onderwerp. Op donderdag 13 september om 10.00 uur wordt er onder leiding van Maja Nieuwenhuis gesproken over verschillende stijlen van ouder worden. De ochtend vindt plaats aan Oudelandsestraat 11 in Tholen.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineerden
    PREMIUM

    Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineer­den

    OOSTERHOUT/ZUNDERT/NOORDHOEK/KLUNDERT - Bruidsreportages altijd van hetzelfde laken een pak? In elk geval niet bij de vier West-Brabantse fotografen die genomineerd zijn voor de Bruidsfoto Award 2019. Dat zijn Arjan van der Plaat (The Wedding Story) uit Noordhoek, Malou Evers uit Zundert, Moniek van Gils uit Klundert en Eva Schweizer (Vintage Fotografie) uit Oosterhout. Bij elke trouwpartij proberen zij dat ene speciale moment te vangen. Aan de hand van zes trefwoorden vertellen zij hoe zij hun werk beleven.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom