Chiara Opstal uit Hoogerheide is pas tien jaar oud, maar heeft al zelf een boekje geschreven en uitgegeven. Dat heet 'Het Leven van Nina'. Foto: Chiara met haar boek, aantekenschriften en illustraties.
Volledig scherm
Chiara Opstal uit Hoogerheide is pas tien jaar oud, maar heeft al zelf een boekje geschreven en uitgegeven. Dat heet 'Het Leven van Nina'. Foto: Chiara met haar boek, aantekenschriften en illustraties. © Tonny Presser © 2018

10-jarig meisje heeft nu al eigen boek in de winkel

VideoHOOGERHEIDE - Haar eerste boek, 'Het Leven van Nina', ligt in de winkel. Chiara Opstal uit Hoogerheide heeft het zelf geschreven, getekend en ingekleurd. Ze leest ook voor uit eigen werk. Op basisschool De Klimop, want de debuterend schrijfster is pas 10 jaar. ,,Ik wil hier nooit meer mee ophouden."

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Zo gaat het er aan toe bij de tijdelijke teststraat in Bergen op Zoom
    PREMIUM

    Zo gaat het er aan toe bij de tijdelijke teststraat in Bergen op Zoom

    BERGEN OP ZOOM - In de brandende zon staan zo’n tien auto’s te wachten op het terrein naast de Bergse moskee aan de Wattweg. Naast elkaar opgesteld, de airco staat aan. Als ze aan de beurt zijn, rijden ze naar de eerste witte tent waar medewerkers van de GGD ze registreren op basis van hun BSN-nummer. Vervolgens mogen de Bergenaren door naar de tweede tent, waar een monster wordt afgenomen: eentje in de keel en eentje in de neus. Een fijn gevoel? Niet heel erg, maar het is nodig.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom