Tom Hanks (l) voor zijn immense Airstream-caravan die binnenkort geveild wordt.
Volledig scherm
Tom Hanks (l) voor zijn immense Airstream-caravan die binnenkort geveild wordt. © Bonhams

Tom Hanks verkoopt unieke caravan: 11 meter lang, mét kleedkamer en handtekeningen

Binnenkort biedt Tom Hanks zijn nogal bijzondere caravan aan op een veiling. De Amerikaanse filmster verkoopt zijn unieke, maar liefst elf meter lange Airstream uit 1992 die hij jarenlang als thuisbasis gebruikte tijdens filmopnames. Volgens veilinghuis Bonhams moet de zeldzame trailer tussen de 130.000 en 210.000 euro opleveren.

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.