Perry van der Lee (54) is eigenaar van Tankstation De Baanderij, waar biodiesel kan worden getankt en gespaard kan worden voor goede doelen.
Volledig scherm
PREMIUM
Perry van der Lee (54) is eigenaar van Tankstation De Baanderij, waar biodiesel kan worden getankt en gespaard kan worden voor goede doelen. © Marlies Wessels

Dit tankstation schenkt zijn winst volledig aan goede doelen én je tankt er duurzame brandstoffen

DE DAG VANGoede Doelen Tankstation De Baanderij van Perry van der Ree (44) uit Gouderak is geen standaard tankstation. De winst gaat volledig naar goede doelen. En je tankt er bovendien ook nog eens duurzaam. Van der Ree geldt met zijn pomp als pionier op het gebied van biobrandstoffen, zoals biodiesel.

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”