Bentley vreest dat zijn auto's straks niet meer bestuurd kunnen worden zonder vrachtwagenrijbewijs. De maximum toelaatbare massa van deze Bentley Bentayga met benzinemotor schurkt al tegen de grens van 3500 kilo aan.
Volledig scherm
Bentley vreest dat zijn auto's straks niet meer bestuurd kunnen worden zonder vrachtwagenrijbewijs. De maximum toelaatbare massa van deze Bentley Bentayga met benzinemotor schurkt al tegen de grens van 3500 kilo aan. © Bentley

‘Binnenkort vrachtwagenrijbewijs nodig voor loeizware elektrische auto’s’

Bentley probeert de rijbewijswetten in Europa te veranderen, omdat elektrische auto’s van het Britse luxemerk zo zwaar worden dat je een vrachtwagenrijbewijs nodig hebt om ze te mogen besturen.

  1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
    Mijn bevalling

    Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

    Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.