Volledig scherm
PREMIUM
Jules Voogt © Pix4Profs/Peter Braakmann

Zware blessures krijgen Victoria’03-back Voogt niet klein: ‘Nooit opgeven, gewoon doorzetten’

De 21-jarige Jules Voogt miste door zware blessures twee keer een heroïsche seizoensontknoping. ,,Maar opgeven zit niet mijn karakter.”

Stel je voor dat je op je achttiende een kampioenswedstrijd speelt, je na een botsing met de keeper van de tegenstander een dubbele beenbreuk oploopt en er pas in het ziekenhuis achter komt dat de titel binnen is. En dat je twee jaar later, één klasse hoger, volop meestrijdt voor een periodetitel en zes wedstrijden voor het eind een serieuze knieblessure oploopt door simpelweg een bal te blokken op de training. Wedstrijden waarvoor je op voetbal zit vanaf de kant moeten bekijken. Dat moet veel pijn doen. Fysiek, maar vooral mentaal.

  1. Cluzona heeft historische periodetitel voor het grijpen: ‘Als we winnen gaat het dak er af‘
    Zondag 2E

    Cluzona heeft histori­sche periodeti­tel voor het grijpen: ‘Als we winnen gaat het dak er af‘

    De naam is inmiddels in iedere uithoek van West-Brabant stevig gevestigd. En dat voor een vereniging die voluit geschreven eigenlijk geen naam heeft. Daar waar Cluzona (Club Zonder Naam) langskomt, daar galmt het bezoek van de tweedeklasser nog weken na. De kantinejuffrouw van het Tilburgse Sarto kan haar borst natmaken, want haar clublokaal kan zondag zomaar decor worden van een historische mijlpaal voor de club uit Wouw.

poll

Het is goed dat de competitie volgend amateurvoetbalseizoen weer eind augustus begint

  • Ja (72%)
  • Nee (28%)
1528 stemmen