VV Zwaluwe stockfoto.
Volledig scherm
VV Zwaluwe stockfoto. © BNDS

Zwaluwe verliest dure punten tegen tiental, ONI nog altijd ongeslagen

zaterdag 3DZwaluwe kende een enerverende zaterdagmiddag, thuis tegen NOAD ‘32. De ploeg moest diep in blessuretijd alsnog genoegen nemen met een punt. ONI ontsnapte bij GVV’63 aan het eerste puntenverlies. In de blessuretijd was het Lars van de Kletersteeg die zijn ploeg aan de overwinning hielp.

Zwaluwe - NOAD ‘32 2-2 (1-1). 1-0 Julian Vos, 1-1 Thijs ‘t Hooft, 1-2 Pim Schonk, 2-2 Mark Bouman.
Zwaluwe verveelde zich geen moment tijdens het thuisduel met NOAD’32. Thijs 't Hooft, terugkerend van een blessure, zette Zwaluwe na een goedlopende aanval weer op gelijke hoogte. Pim Schonk zette Zwaluwe na de pauze op voorsprong, maar dat bleek uiteindelijk niet genoeg voor de overwinning. ,,En het gelijkspel is terecht, maar het is vervelend dat we in de laatste minuut een tegendoelpunt om de oren kregen”, vertelde Zwaluwe-trainer Vincent de Klerk.

GVV ‘63 - ONI 1-2 (0-0). 0-1 Sander de Bont, 1-1 Thomas van der Leij, 1-2 Lars van de Kletersteeg.
ONI vocht een zware strijd uit met GVV ‘63. De ploeg uit ‘s Gravenmoer kwam op voorsprong en dacht daarmee spekkoper te zijn, maar toen ONI met tien man kwam te staan omdat Ferry van Kessel tweemaal geel had gekregen werd het nog erg spannend. GVV kwam vlak voor tijd op gelijke hoogte en daarmee leken beide ploegen genoegen te moeten nemen. Lars van de Kletersteeg schonk ONI in de blessuretijd alsnog drie punten door raak te koppen.