Volledig scherm
Wedstrijdbeeld uit één van de zeven nederlagen van Viola. (archieffoto) © Pix4Profs-Ron Magielse

Zure nederlaag voor Viola, Chaam en Gesta lopen weg bij onderste plaatsen

zondag 4DViola moest alweer de zevende nederlaag van het seizoen slikken. De club uit Alphen sluit de eerste periode, die gewonnen werd door Jong Brabant, af als hekkensluiter op vier punten achterstand achter WSJ. Nummer elf Tuldania was te sterk.

Viola - Tuldania 0-1 (0-0) 0-1 Tuldania.
“We hebben eigenlijk de hele wedstrijd gecontroleerd. Mijn ploeg heeft hard geknokt, maar het mocht niet zo zijn", aldus Viola-trainer Richard de Beer na de ‘zure nederlaag'. 

RKDSV - Chaam 1-2 (0-0) 0-1 Bart Leijten, 0-2 Martijn van de Broek, 1-2 Rens Timmermans.
Chaam-trainer Jeroen Polman was verheugd: “We hebben gewonnen omdat we feller en scherper waren. Voor rust was het nog een gelijkopgaande partij. Een hele lekkere en belangrijke zege.”

Gesta - OVC’26 2-1 (1-1) 0-1 OVC'26, 1-1 Robbin Trumpi, 2-1 Nelle van Loenhout.
Gesta-trainer Anjo Wintermans had een goede tweede helft van zijn ploeg gezien. “Na de 0-1 pakten we het goed op. De tweede helft was simpelweg goed. Een goed resultaat en bovendien een verdiende overwinning.”

  1. Overzicht | Internos op schot in restant tegen Dosko, Halsteren houdt Klundert van zich af

    Overzicht | Internos op schot in restant tegen Dosko, Halsteren houdt Klundert van zich af

    In de laatste reguliere speelronde voor de winterstop zorgde het gure herfstweer voor de nodige afgelastingen in zaterdag 3B. Koploper Halsteren week uit naar het kunstgras waar het runner-up Klundert versloeg. De voorsprong op de concurrenten (die weliswaar minder wedstrijden speelde) nam daardoor toe. Internos kende geen genade voor de zeven overgebleven spelers van Dosko en scoorde zes keer in twintig minuten.