Volledig scherm
Zundert scoorde maar liefst zeven keer tegen MOC'17 en blijft daarmee in het spoor van de twee koplopers. (archieffoto) © Pix4Profs-Ron Magielse

Zundert maakt gehakt van MOC'17 dankzij uniek record

zondag 3AZundert maakte zondagmiddag gehakt van MOC’17 en bleef daarmee op verliespunten medekoploper in zondag 3A. Dat deed het met zeven verschillende doelpuntenmakers.

Zundert - MOC’17 7-1 (3-1) 0-1 Redwan Zerhouni, 1-1 Fabian Nelemans (pen.), 2-1 Steven Braspenning, 3-1 Mike Daemen, 4-1 Tim Englebert, 5-1 Tim Goethals, 6-1 Roy Jacobs, 7-1 Rob Gommers.
,,We komen op voorsprong en missen gigantische kansen om er nog één of twee bij te prikken. We hadden Zundert in de beginfase pijn moeten doen”, zag MOC’17-trainer Ger Musters. ,,Vervolgens hebben we ze terug in de wedstrijd geholpen, na de gelijkmaker zakt het volledig weg en geven we de een na de andere goal weg.”

Ook Zundert-trainer Jack Sweres zag een sterker MOC'17 in de beginfase. ,,Het klinkt gek, maar MOC’17 had na de openingstreffer de tweede moeten maken. We speelden te onzorgvuldig en waren bang om fouten te maken. Uiteindelijk maken we een fout bij de 0-1, maar die goal heeft ons goed wakker geschud. Vervolgens zijn we op onze eigen manier gaan voetballen en was MOC’17 snel geen partij meer. Zeven verschillende doelpuntenmakers heb ik ook niet vaak meegemaakt.”

,,Zo had ik mijn terugkeer in Zundert ook niet verwacht. Ik gun ze veel, maar uiteraard niet tegen ons”, baalde Musters.

,,We hebben een fantastisch trainingskamp gehad. Niet dat klassieke trainen, trainen, trainen, maar gewoon gezellig met elkaar omgaan en op zijn tijd een biertje drinken. We zijn gewoon mensen”, vervolgt Sweres. ,,Al moet de gezelligheid ook niet de overhand nemen. We bekijken het van week tot week en zien wel waar het schip strandt.”

 1. Overzicht | Geduld Baronie beloond tegen Moerse Boys, Roosendaal maakt pas op plaats voor Sarto
  amateurvoetbal

  Overzicht | Geduld Baronie beloond tegen Moerse Boys, Roosendaal maakt pas op plaats voor Sarto

  Hoewel storm Dennis roet in het eten gooide op verschillende West-Brabantse amateurvoetbalvelden, stond er toch nog een smakelijk menu op het programma. Baronie had de langste adem in de hoofdklassederby tegen Moerse Boys en won dankzij twee late treffers. Roosendaal liet in de tweede klasse na om koploper Sarto pijn te doen en lijkt de titelaspiraties zo even in de koelkast te moeten bewaren. Lees alles van deze winderige voetbalmiddag terug in onderstaand overzicht.
 2. Mohammad en Mijnhijmer schieten Baronie langs Moerse Boys, duur puntenverlies Halsteren
  zondag hoofdklasse b

  Mohammad en Mijnhijmer schieten Baronie langs Moerse Boys, duur puntenver­lies Halsteren

  Na twee zeges op rij heeft Halsteren dure punten gemorst in de titelstrijd. Het verloor met 2-0 op bezoek bij IFC in Hendrik-Ido-Ambacht. Koploper Unitas pakte de volle buit bij OJC Rosmalen en vergrootte zo het gat met Halsteren naar zes punten. Baronie, dat al op een verdere achterstand stond, deed goede zaken door dankzij late treffers van Moustafa Mohammad en Jorik Mijnhijmer te winnen van Moerse Boys.