Volledig scherm
© Jan Stads/Pix4Profs

Zundert gaat onderuit in Rijen en kan periode vergeten

ZONDAG TWEEDE KLASSE E - Bij winst in Rijen had Zundert nog mee kunnen strijden om de periodetitel. Maar na de winst op Dubbeldam vorige week had Rijen de smaak te pakken. Ook het gepromoveerde Zundert moest er aan geloven: 1-0.

Het enige doelpunt van de wedstrijd werd al in de 13de minuut genoteerd. Yassin Ben Messaoud passeerde zijn directe tegenstander met een schaar en haalde doeltreffend uit: 1-0. Op een gevaarlijke vrije trap van Thom Avontuur (Rijen) na eindigde het eerste bedrijf zonder al te grote kansen.

In de tweede helft waren er kansen over en weer. Rijen kwam vooral goed weg toen een bal uit de scrimmage niet in het doel terecht kwam. De 1-0-voorsprong werd verdedigd en over de streep getrokken.

  1. Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Per aanvang van seizoen 2017-2018 zal BN DeStem wekelijks een speler zes wedstrijden voorleggen om zijn hoofd over te breken. Vijf wedstrijden zullen uit het regionale amateurvoetbal zijn. De zesde is de eredivisiewedstrijd van NAC. Vorige week greep Ramon Krijnen, speler van Dosko, de koppositie van de BN DeStem Voetbaltoto. Hij scoorde vijf punten. Deze week was de beurt aan Eljay Hoed, speler van WDS'19, die met zijn voorspellingen vier punten pakte.