Volledig scherm

Zundert en Oosterhout naar volgende bekerronde

DERDE RONDE DISTRICTSBEKER - Zundert en Oosterhout mogen verder bekeren na hun overwinningen op zaterdag.

Zundert – RSC 5-1 (1-1) – 0-1Yordi Nijland, 1-1 Maikel Zagers, 2-1, 3-1 en 4-1 Denis Vujcic, 5-1 Lars van Elsacker, Kort voor rust kwam Zundert door Zagers, die op maat bediend werd door Denis Vujcic langszij,1-1. Na een zuivere hattrick van Vujcic was het over en uit met de ploeg uit Souburg. “In de tweede helft was het verschil duidelijk,” aldus trainer Ger Musters van Zundert.

Groen Wit – Hoek (1-2) (1-2) – 0-1 Thomas van Renterghem, 1-1 Zakaria Zerouali, 1-2 Van Renterghem. Omdat zaterdag Hoofdklasser Hoek niet in staat bleek om verder uit te lopen bleef Groen Wit tot het einde toe in de wedstrijd. De 16-jarige Zakaria Zerouali en de 17-jarige Jonathan van Haperen speelden beide bij afwezigheid van enkele vaste krachten een hele puike wedstrijd tegen Hoek.

Vlissingen (za) – Oosterhout (zo) 2-2 (0-0) O’hout wns – 1-0 Morad Bobouh, 1-1 Kevin van de Heijkant, 1-2 Tarik Mamar (strafschop), 2-2 James Belje , Oosterhout kon het tegen Vlissingen (za 4.klasse) maar moeilijk afmaken. Vijf minuten voor tijd was het nog 0-0 in Vlissingen. Na de reguliere speeltijd was het plots 2-2. Uiteindelijk won Oosterhout na 4 genomen strafschoppen. Raymond Raams nam de beslissende voor zijn rekening.

  1. Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Per aanvang van seizoen 2017-2018 zal BN DeStem wekelijks een speler zes wedstrijden voorleggen om zijn hoofd over te breken. Vijf wedstrijden zullen uit het regionale amateurvoetbal zijn. De zesde is de eredivisiewedstrijd van NAC. Vorige week greep Ramon Krijnen, speler van Dosko, de koppositie van de BN DeStem Voetbaltoto. Hij scoorde vijf punten. Deze week was de beurt aan Eljay Hoed, speler van WDS'19, die met zijn voorspellingen vier punten pakte.