De spanning was ongekend vorig seizoen bij het nacompetitieduel tussen toenmalig derdeklasser Tholense Boys en tweedeklasser Prinsenland. De club uit Dinteloord degradeerde ten koste van Tholense Boys. Dit seizoen zijn de rollen mogelijk omgedraaid.
Volledig scherm
De spanning was ongekend vorig seizoen bij het nacompetitieduel tussen toenmalig derdeklasser Tholense Boys en tweedeklasser Prinsenland. De club uit Dinteloord degradeerde ten koste van Tholense Boys. Dit seizoen zijn de rollen mogelijk omgedraaid. © Marcel Otterspeer / Pix4Profs

Zo ziet het definitieve nacompetitieschema er uit voor de West-Brabantse zaterdagamateurs

nacompetitieDe slotronde in het West-Brabantse amateurvoetbal heeft nog enkele verschuivingen opgeleverd in het nacompetitieschema. Zo grijpt SPS alsnog naast het spreekwoordelijke toetje en kent derdeklasser DHV een andere tegenstander. Bekijk hier het overzicht van de West-Brabantse zaterdagteams.

  1. Hereijgers hoopt voorzichtig op een stunt met Schijf: ‘Het zal niet meevallen om deze reeks voort te zetten’

    Hereijgers hoopt voorzich­tig op een stunt met Schijf: ‘Het zal niet meevallen om deze reeks voort te zetten’

    Dorpsclub Schijf is bezig aan een goed seizoen in de derde klasse A. De ploeg verzekerde zich ruim voor het einde van de competitie van handhaving en staat op een keurige achtste plaats. Nu de doelstelling bereikt is, kan Schijf misschien nog wel verder kijken. Door een goede reeks doen ze nog volop mee in de strijd om de derde periode, die een plek in de nacompetitie oplevert.