Volledig scherm

Zevenklapper voor Baronie, venijn zit in de staart bij MOC’17

ZONDAG EERSTE KLASSE C - Baronie haalde verschrikkelijk uit in Heesch waar de plaatselijke HVCH eraan moest geloven: 1-7. De ploeg gaat na twee duels aan de leiding in de eerste klasse C.

HVCH leek verre van een eenvoudige opponent te worden, omdat de ploeg vorig seizoen maar op een punt het kampioenschap had gemist. Maar na een snelle openingsgoal van de thuisploeg speelde de ploeg van Jurriaan van Poelje naar een monsterzege.

In Eindhoven boekte Moerse Boys een knappe 1-2 zege bij Brabantia. Moerse Boys speelde pas de eerste wedstrijd na het bloemencorso van vorige week.

Op bezoek bij Goes heeft MOC’17 ook zijn tweede wedstrijd met 2-2 afgesloten. In de laatste drie minuten vielen drie goals.

HVCH-Baronie 1-7 (1-4) - 1-0 Kevin Jaspers (pen.), 1-1 Dennis Peragon, 1-2 Jonathan Constansia, 1-3 Constansia, 1-4 Peragon, 1-5 Constansia, 1-6 Moustafa Mohammad, 1-7 Mohammad.

Brabantia - Moerse Boys 1-2 (1-2) - 0-1 Daan van den Broek, 0-2 Mark Voesenek, 1-2 ....(pen.)

Goes - MOC’17 2-2 (1-0) - 1-0 Ray Kroon, 1-1 Brian Kruf, 2-1 Francis Kabwe Manengela, 2-2 Twan van Mechelen.

  1. Mike de Nijs is niet bang voor Zeeuwse voetbalreuzen

    Mike de Nijs is niet bang voor Zeeuwse voetbalreuzen

    Natuurlijk was het een tegenvaller. In het beslissende duel van de nacompetitie werd het zaterdagteam van Halsteren afgedroogd door ZSC'62. Weg was de droom van promotie. Mike de Nijs was er zelf niet bij. Maar na het bekend worden van het 6-0-verlies was het ook voor hem slikken. ,,Je hoopt met de nieuwe club toch in de derde klasse te beginnen." De Nijs (23) is niet blijven hangen in het negatieve gevoel. ,,Nu moeten we dit seizoen maar dat stapje omhoog zetten."