Volledig scherm

Zevenklapper voor Baronie, venijn zit in de staart bij MOC’17

ZONDAG EERSTE KLASSE C - Baronie haalde verschrikkelijk uit in Heesch waar de plaatselijke HVCH eraan moest geloven: 1-7. De ploeg gaat na twee duels aan de leiding in de eerste klasse C.

HVCH leek verre van een eenvoudige opponent te worden, omdat de ploeg vorig seizoen maar op een punt het kampioenschap had gemist. Maar na een snelle openingsgoal van de thuisploeg speelde de ploeg van Jurriaan van Poelje naar een monsterzege.

In Eindhoven boekte Moerse Boys een knappe 1-2 zege bij Brabantia. Moerse Boys speelde pas de eerste wedstrijd na het bloemencorso van vorige week.

Op bezoek bij Goes heeft MOC’17 ook zijn tweede wedstrijd met 2-2 afgesloten. In de laatste drie minuten vielen drie goals.

HVCH-Baronie 1-7 (1-4) - 1-0 Kevin Jaspers (pen.), 1-1 Dennis Peragon, 1-2 Jonathan Constansia, 1-3 Constansia, 1-4 Peragon, 1-5 Constansia, 1-6 Moustafa Mohammad, 1-7 Mohammad.

Brabantia - Moerse Boys 1-2 (1-2) - 0-1 Daan van den Broek, 0-2 Mark Voesenek, 1-2 ....(pen.)

Goes - MOC’17 2-2 (1-0) - 1-0 Ray Kroon, 1-1 Brian Kruf, 2-1 Francis Kabwe Manengela, 2-2 Twan van Mechelen.

  1. Jeugdig Smerdiek moet alle zeilen bijzetten

    Jeugdig Smerdiek moet alle zeilen bijzetten

    Smerdiek is sinds jaar en dag een grote speler in het vrouwenvoetbal. Wendy de Wilde (22) speelt sinds haar veertiende in het eerste team en heeft alle hoogte en dieptepunten meegemaakt. "Het kampioenschap in de eerste klasse in 2012 was natuurlijk een hoogtepunt maar de degradatie direct erna een dieptepunt", vertelt de centrale verdediger. Wat de toekomst brengt durft ze niet te zeggen. "Ik weet niet waar mijn plafond ligt. De kans is groot dat ik altijd bij Smerdiek zal blijven."