Volledig scherm
Jeroen Beerendonk van Halsteren in oud-international Romano Denneboom, nu in dienst van DHC, die piekte tegen Halsteren. Foto Tony Presser/Pix4profs

Zevende nederlaag voor Dosko, Denneboom doet Halsteren pijn

ZONDAG HOOFDKLASSE B - Voor de derde keer op rij is Halsteren er niet in geslaagd te winnen. Na de remise tegen EHC kwam de ploeg van Frans Vermeulen nu niet voorbij DHC: 1-1. Dosko leed de vierde nederlaag op rij, de zevende in totaal.

Halsteren kwam op De Beek nog op voorsprong, door een benutte vrije trap van Ferdy Yilmaz (zie video). Romano Denneboom (ex-NEC) maakte in de 66ste minuut de 1-1.

Na een opstootje moesten zowel Jurik Zimmerman als Melvin Vissers nog met rood naar de kant. In de slotfase was Perry Bierkens met een kopbal het dichtst bij de winnende treffer. Het gelijkspel doorkruist volgens Vermeulen de ambities van Halsteren. "Als je bovenin mee wilt doen, moet je thuis winnen en uit de puntjes meepakken. Dat is ons vandaag niet gelukt.''

Dosko
Voor Dosko houdt de miserie voorlopig niet op. De ploeg van Peter Sweres ging in Nuenen hard onderuit: 4-0. De eerste goal lag er al na 4 minuten in. In het vervolg van de eerste helft werd niet meer gescoord.

In de tweede helft vielen er wel goals, maar voor Dosko aan de verkeerde kant. Met wat wissels probeerde Sweres het om te zetten, maar tevergeefs. Nuenen won met 4-0 en Dosko leed zo alweer zijn zevende nederlaag van het seizoen, de vierde op rij.

Het 4-0 verlies bij het in de top spelende Nuenen doet een kansloze missie vermoeden. Niets was minder waar. Dosko-trainer Peter Sweres zag zijn team driekwart van de wedstrijd domineren. "Maar we scoren niet en geven de goals te gemakkelijk weg."

  1. Vosmeer pakt eerste zege tegen Hansweertse Boys
    ZATERDAG 4B

    Vosmeer pakt eerste zege tegen Hansweertse Boys

    Door een 2-0 zege op Vrederust handhaaft Smerdiek zich tussen de topploegen in de vierde klasse B. De formatie van Bram Kot staat op de derde plaats met slechts een punt achterstand op de koplopers Halsteren en DwO ’15. Vosmeer won met 2-3 van Hansweertse Boys. Het was de eerste seizoenzege van de ploeg van Bram Kot die hierdoor afstand neemt van de laatste plaats. Stavenisse verloor met 4-2 van Cadzand en is nu hekkensluiter.