Volledig scherm
Marinus Knoops van WVV'67 schermt de bal af voor Jordy van Gastel van Vivoo © Tonny Presser/Pix4Profs

WVV'67 neemt derde plek van Vivoo over

ZONDAG VIJFDE KLASSE A - Na de 4-2-overwinning van WVV'67 op buurman Vivoo uit Huijbergen hebben beide teams stuivertje gewisseld in de ranglijst. De ploeg van trainer Hans Vos verdringt Vivoo nu van de derde plaats. Gezien de wedstrijd is het ook logisch dat de ploeg uit Woensdrecht hoger staat dan de Huijbergenaren.

Rimboe kon tegen Koewacht het aantal overwinningen van dit seizoen niet verdubbelen. Koewacht komt door de 1-3 winst op Rimboe op gelijke hoogte met Nieuw Borgvliet dat vanwege het slechte weer niet in actie kwam. Op basis van doelsaldo blijft Nieuw Borgvliet koploper.

WVV'67 - VIVOO 4-2 (1-1) - 0-1 Rick Luykx, 1-1 Quirijn Schevenhoven, 2-1 Matt Luijkx, 3-1 Stefan van Hooydonk, 4-1 Bauke de Waal (e.d.), 4-2 Joep van Opdorp.

Rimboe - Koewacht 1-3 (0-2) - 0-1 Zoë Schelfhout 0-2 Jens de Cock 1-2 Sander Feijen (pen.) 1-3 Schelfhout.

Nieuw Borgvliet - Graauw - afgelast

  1. Mike de Nijs is niet bang voor Zeeuwse voetbalreuzen

    Mike de Nijs is niet bang voor Zeeuwse voetbalreuzen

    Natuurlijk was het een tegenvaller. In het beslissende duel van de nacompetitie werd het zaterdagteam van Halsteren afgedroogd door ZSC'62. Weg was de droom van promotie. Mike de Nijs was er zelf niet bij. Maar na het bekend worden van het 6-0-verlies was het ook voor hem slikken. ,,Je hoopt met de nieuwe club toch in de derde klasse te beginnen." De Nijs (23) is niet blijven hangen in het negatieve gevoel. ,,Nu moeten we dit seizoen maar dat stapje omhoog zetten."