Volledig scherm

Wim Boelens bezig aan laatste maanden bij JEKA

ZONDAG TWEEDE KLASSE E - Wim Boelens is volgend jaar geen trainer meer van JEKA. Zijn aflopende contract wordt niet verlengd. "Na vier jaar is het tijd voor wat anders."

Boelens is een echte JEKA-man. "Ik kom hier vanaf mijn tiende, mijn ouwe heer vanaf de oprichting, mijn broers hebben er gespeeld, mijn zoon voetbalt hier en wie weet straks mijn kleinzoon ook. Het is mijn cluppie", aldus Boelens. "Maar na vier jaar (één jaar als jeugdtrainer, red.) vind ik het mooi. Het is tijd voor een nieuwe uitdaging", vervolgt de trainer.

Eerder was Boelens actief bij Veerse Boys, Hoeven en Zundert, maar voor die tijd was hij ook al eens hoofdtrainer bij de Bredase club. "Het houdt ook een keer op. Het zijn dan wel nieuwe spelers, elk jaar, maar het is toch dezelfde club."

JEKA staat momenteel dertiende in de tweede klasse E. Boelens is ervan overtuigd dat hij de ploeg in de tweede klasse kan houden.

  1. Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Per aanvang van seizoen 2017-2018 zal BN DeStem wekelijks een speler zes wedstrijden voorleggen om zijn hoofd over te breken. Vijf wedstrijden zullen uit het regionale amateurvoetbal zijn. De zesde is de eredivisiewedstrijd van NAC. Vorige week greep Ramon Krijnen, speler van Dosko, de koppositie van de BN DeStem Voetbaltoto. Hij scoorde vijf punten. Deze week was de beurt aan Eljay Hoed, speler van WDS'19, die met zijn voorspellingen vier punten pakte.