Volledig scherm
Andy Wierikx © foto Tonny Presser/Pix4Profs

Wierikx stopt na drie jaar bij NSV

trainerscarrouselAndy Wierikx stopt na dit seizoen als trainer van NSV. Dat meldt de vierdeklasser uit Nispen donderdagmiddag.

Wierikx is bezig aan zijn derde seizoen in Nispen. Na twee zesde plaatsen in zondag 4B, is de ploeg nu bezig aan een moeizamer seizoen. NSV is de huidige hekkensluiter in de vierde klasse B. Maar dat heeft niets met het besluit om uit elkaar te gaan te maken. ,,Zoals vorig jaar bij contractverlenging besproken, zouden we na 3 jaar afscheid nemen”, luidt de verklaring in het persbericht.

De vader van Guilliano Wierikx werkte als trainer eerder bij ODIO, Alliance, Schijf en Kruisland.

 1. Overzicht | Bavel en Achtmaal pakken eerste periodetitel, Kruisland verslaat Cluzona

  Overzicht | Bavel en Achtmaal pakken eerste periodeti­tel, Kruisland verslaat Cluzona

  Bavel kroonde zich op eigen kracht tot periodekampioen in de derde klasse. De groen-witten kwamen pas na rust op voorsprong tegen laagvlieger RCD, maar wist door de 3-1-overwinning het nacompetitieticket alvast te boeken. Runner-up Gilze kwam te kort. In de zondag vijfde klasse B ging de eerste periodetitel naar Achtmaal, het profiteerde optimaal van het slippertje van Gloria UC vorige week en werd op doelsaldo periodekampioen.
 2. Rake kopstoot extra smet op zware nederlaag Zundert, late treffer RBC nekt Steenbergen
  zondag 3A

  Rake kopstoot extra smet op zware nederlaag Zundert, late treffer RBC nekt Steenber­gen

  De ene week speelt Zundert de sterren van de hemel, een week later kan het helemaal anders zijn. Niet alleen ging het met ruime cijfers onderuit bij Terneuzen, het duel werd ontsierd door een rake kopstoot van een speler van Zundert. RBC voerde ook na de winterstop de druk maar eens op bij koploper Gastel. Tegen een strijdend Steenbergen was Marouane Hamdoune met een late treffer de matchwinner.