Volledig scherm

WHS stelt Leon de Witte aan als hoofdtrainer

ZATERDAG DERDE KLASSE B - Zaterdagderdeklasser WHS laat weten Leon de Witte te hebben gecontracteerd als trainer voor het nieuwe seizoen. De Witte volgt Edwin Kriens op, dit na dit seizoen stopt bij de club uit Sint Annaland.

De Witte is op dit moment nog coach van het tweede elftal. Volgend seizoen schuift hij dus op naar het eerste, en neemt Cees Stoutjesdijk zijn plek bij het tweede team over.

WHS is bezig aan een prima seizoen in de derde klasse B: de formatie staat vijfde, met slechts drie punten achterstand op koploper Zwaluwe.

  1. Jeugdig Smerdiek moet alle zeilen bijzetten

    Jeugdig Smerdiek moet alle zeilen bijzetten

    Smerdiek is sinds jaar en dag een grote speler in het vrouwenvoetbal. Wendy de Wilde (22) speelt sinds haar veertiende in het eerste team en heeft alle hoogte en dieptepunten meegemaakt. "Het kampioenschap in de eerste klasse in 2012 was natuurlijk een hoogtepunt maar de degradatie direct erna een dieptepunt", vertelt de centrale verdediger. Wat de toekomst brengt durft ze niet te zeggen. "Ik weet niet waar mijn plafond ligt. De kans is groot dat ik altijd bij Smerdiek zal blijven."