Volledig scherm
WHS-spits Sander van ’t Hof maakt het zichzelf moeilijk. Gijs Adriaansen en Bart Verbiest weten niet van wijken. © Chris van Klinken / Pix4Profs

WHS en VVC delen de punten

ZATERDAG DERDE KLASSE B - Zowel WHS als VVC kon vrede hebben met de 1-1 op sportpark de Waaje.

Voor de rust zorgde Marwan Achahbar voor de 0-1, hoewel aangever Joeri Malinka eerst hands leek te maken. Malinka raakte in het eerste bedrijf ook nog twee keer de paal, waarvan eenmaal in discutabele buitenspelpositie.

Na de pauze kwam WHS uit een gemakkelijk gegeven penalty landszij, met Arvin de Witte als schutter.

Vervolgens waren de Setallanders het dichtst bij de winst, met onder andere een vrije trap van Jeremy de Witte op de paal en een open kans in de slotminuut voor Arvin de Witte.

DIA begon het seizoen flitsend in Sint Philipsland, met een knappe 2-5 zege bij Noad’67. Zwaluwe ging in de slotfase onverdiend onderuit bij De Fendert.

Noad’67 – DIA 2-5 (1-3) Rivelino Resort 0-1, Bennie Haneveer 0-2, Gerry Daniel 0-3, 1-3 Joost de Witte 1-3, Frank den Engelsman 2-3, Jules Wouters 2-4, Dennis van Gastel 2-5.

De Fendert - Zwaluwe 2-0 (0-0) Serge Palings 1-0, Robert Remijn 2-0.

Kogelvangers -Tholense Boys 0-3 (0-2) - 0-1 Dani Gladdines, 0-2 Matthijs van Stee, 0-3 Michael Schot.

Noad'67 – DIA 2-5 (1-3) - 0-1 Rivelino Zschusschen, 0-2 Bennie Haneveer, 0-3 Josh Daniel, 1-3 Joost de Witte, 2-3 Frank den Engelsman, 2-4 Jules Wouters, 2-5 Dennis van Gastel.

De Fendert - Zwaluwe 2-0 (0-0) - 1-0 Serge Palings, 2-0 Robert Remijn.

  1. Jeugdig Smerdiek moet alle zeilen bijzetten

    Jeugdig Smerdiek moet alle zeilen bijzetten

    Smerdiek is sinds jaar en dag een grote speler in het vrouwenvoetbal. Wendy de Wilde (22) speelt sinds haar veertiende in het eerste team en heeft alle hoogte en dieptepunten meegemaakt. "Het kampioenschap in de eerste klasse in 2012 was natuurlijk een hoogtepunt maar de degradatie direct erna een dieptepunt", vertelt de centrale verdediger. Wat de toekomst brengt durft ze niet te zeggen. "Ik weet niet waar mijn plafond ligt. De kans is groot dat ik altijd bij Smerdiek zal blijven."