Volledig scherm

Wernhout klopt PCP, TPO krijgt pak slaag

ZONDAG VIJFDE KLASSE B - De Schutters zou het op eigen veld op moeten nemen tegen SSW, maar dat kwam er niet van. OMC trakteerde TPO op een pak slaag en Wernhout klopte PCP.

De Schutters - SSW. Afgelast
De wedstrijd tussen De Schutters en SSW werd afgelast door de thuisploeg. Het water liep slecht weg van het veld en daardoor was het te nat en dus onbespeelbaar. De wedstrijd wordt op een andere dag ingehaald.

OMC - TPO 7-1 (3-1) . 1-0 Frank Barendrecht, 2-0 Barendrecht, 3-0 Micky Bozuwa, 3-1 Martijn van de Hoven, 4-1 Frank Barendrecht, 5-1 Gerben Cools, 6-1 Bozuwa, 7-1 Barendrecht.
De wedstrijd tussen OMC en TPO eindigde vandaag slecht voor TPO. De tegenstander uit Dordrecht had de wedstrijd onder controle en nam geen gas terug. Het werd 7-1 voor OMC.

Wernhout - PCP 2-1 (0-1). 0-1 Bryan Veth 1-1 Niels Damen 2-1 Davey Domen.
Een spannende wedstrijd voor de bovenste plekken in de zondag 5e klasse B. Wernhout en PCP wisten er een spannende maar sportieve wedstrijd van te maken. De stand viel uiteindelijk goed uit voor Wernhout. Het werd 2-1.

  1. Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Per aanvang van seizoen 2017-2018 zal BN DeStem wekelijks een speler zes wedstrijden voorleggen om zijn hoofd over te breken. Vijf wedstrijden zullen uit het regionale amateurvoetbal zijn. De zesde is de eredivisiewedstrijd van NAC. Vorige week greep Ramon Krijnen, speler van Dosko, de koppositie van de BN DeStem Voetbaltoto. Hij scoorde vijf punten. Deze week was de beurt aan Eljay Hoed, speler van WDS'19, die met zijn voorspellingen vier punten pakte.