Volledig scherm
© Ron Magielse / Pix4Profs

Weer puntenverlies Oosterhout, SCO en Beek Vooruit profiteren

ZONDAG DERDE KLASSE B- Een verre van compleet Oosterhout verspeelde opnieuw punten. Thuis tegen Bavel bleef de koploper steken op 1-1. SCO profiteerde met een 1-2 zege bij Gilze en mengt zich steeds nadrukkelijker in het rijtje titelkandidaten. Groen Wit had het niet al te lastig bij Right Oh. Veerse Boys pakte dure punten bij RWB.


Oosterhout - Bavel 1-1 (0-1) - Luuk Oomen 0-1, Raymon Raams 1-1.
"Te matig, te gelaten gevoetbald, terecht kwamen we op achterstand," vond Oosterhout- trainer Jorco de Kok. "Pas na rust was er de power, die ons naar 1-1 bracht." De Kok miste tegen Bavel aanvoerder en topscorer Stijn Biemans. Verder ook aanvaller Yeswindum Gire. Beide spelers zaten een schorsing uit, vorige week opgelopen bij NOAD. Bavel- trainer Fred Vrolijk baalde van het gelijke spel en een volgens hem onterecht afgekeurde goal. "Zeker geen buitenspel, in de eerste helft waren we trouwens heer en meester. Mijn ploeg had verder dan die 0-1 uit moeten lopen. Voor mij dus geen punt gewonnen bij de koploper, maar twee verliespunten opgelopen."

Beek Vooruit - TSC 2-1 (1-1)- Joost Schalk 1-0, Wouter van Steyn 1-1, Loek Schalk 2-1.
Hert venijn zat in de staart. In de 90e minuut legde arbiter van Dinter uit Eersel de bal op de stip na wat duw- en trekwerk in de doelmond van TSC. Loek Schalk legde aan vanaf elf meter en loodste Beek Vooruit vakkundig naar 2-1.
Met de 2-1 werd Beek Vooruit fortuinlijk winnaar van een vlakke topper met te weinig hoogtepunten en een tumultueus einde.

Bij TSC waren de gemoederen verhit. De pingel werd als onrechtvaardig gevoeld. Beek Vooruit- trainer Arno Gabriëls leefde mee. "Er zijn maar weinig scheidsrechters, die voor zoiets fluiten. Deze wel en dat was ons geluk. Een 1-1 eindstand had de verhoudingen beter weergegeven."

Gilze - SCO 1-2 (0-0)- Michiel Rademakers 0-1, Rob Vermeulen 1-1, Nick van der Kolck 1-2.
"Een gestolen zege," was de reactie van Gilze- trainer Theo Ducaneaux. Freddy Kruijs van SCO zat er niet zo mee. "Met de winst doen we steeds nadrukkelijker mee in de top. Zondag treffen we concurrent TSC, toch al een duel met lading."

Right Oh - Groen Wit 0-2 (0-1)- 0-1 e.d. Right Oh, 0-2 Oualid Saadouni.
"Geschorst, geblesseerd, op vakantie.Door een groot aantal absenten voetbalde ik hier met Right Oh 2, " baalde trainer Paul van Dijk. Trainer Osman Erbas zag een slechte wedstrijd van twee kanten. "Met legio kansen voor Groen Wit. De zege had groter uit moeten vallen."

Waspik - NOAD 1-0 (0-0)- Steven Molenschot 1-0.

RWB - Veerse Boys 0-1 (0-1)- Joost Blom 0-1.

  1. Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Uitslag Voetbaltoto van: Eljay Hoed (WDS'19)

    Per aanvang van seizoen 2017-2018 zal BN DeStem wekelijks een speler zes wedstrijden voorleggen om zijn hoofd over te breken. Vijf wedstrijden zullen uit het regionale amateurvoetbal zijn. De zesde is de eredivisiewedstrijd van NAC. Vorige week greep Ramon Krijnen, speler van Dosko, de koppositie van de BN DeStem Voetbaltoto. Hij scoorde vijf punten. Deze week was de beurt aan Eljay Hoed, speler van WDS'19, die met zijn voorspellingen vier punten pakte.