Volledig scherm
WDS'19 © Arie Kievit

WDS’19 neemt na één seizoen afscheid van Uzun

trainerscarrouselWDS’19 gaat voor volgend seizoen op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. De Bredase club laat weten dat het contract van Alkan Uzun niet verlengd gaat worden.

,,Na enkele gesprekken te hebben gevoerd is het bestuur in samenspraak met de technische commissie en Alkan Uzun tot de conclusie gekomen dat het beter is om in dit stadium op zoek te gaan naar een nieuwe hoofdtrainer. Alkan zal het lopende seizoen afmaken, waarin wij als club vertrouwen hebben in een positieve afloop in de tweede seizoenshelft. Langs deze weg bedanken wij Alkan alvast voor zijn tomeloze inzet het afgelopen half jaar”, laat de club in een persbericht weten.

Uzun is pas bezig aan zijn eerste seizoen bij de club waar Virgil van Dijk ooit begon met voetballen. WDS'19 staat op de elfde plek in de vierde klasse C. Uzun was eerder eindverantwoordelijke bij DVVC, VCW en het ter ziele gegane SC Hoge Vucht. Daarnaast was de Dongenaar assistent bij Baronie en Dosko. 

 1. Overzicht | Geduld Baronie beloond tegen Moerse Boys, Roosendaal maakt pas op plaats voor Sarto
  amateurvoetbal

  Overzicht | Geduld Baronie beloond tegen Moerse Boys, Roosendaal maakt pas op plaats voor Sarto

  Hoewel storm Dennis roet in het eten gooide op verschillende West-Brabantse amateurvoetbalvelden, stond er toch nog een smakelijk menu op het programma. Baronie had de langste adem in de hoofdklassederby tegen Moerse Boys en won dankzij twee late treffers. Roosendaal liet in de tweede klasse na om koploper Sarto pijn te doen en lijkt de titelaspiraties zo even in de koelkast te moeten bewaren. Lees alles van deze winderige voetbalmiddag terug in onderstaand overzicht.
 2. Mohammad en Mijnhijmer schieten Baronie langs Moerse Boys, duur puntenverlies Halsteren
  zondag hoofdklasse b

  Mohammad en Mijnhijmer schieten Baronie langs Moerse Boys, duur puntenver­lies Halsteren

  Na twee zeges op rij heeft Halsteren dure punten gemorst in de titelstrijd. Het verloor met 2-0 op bezoek bij IFC in Hendrik-Ido-Ambacht. Koploper Unitas pakte de volle buit bij OJC Rosmalen en vergrootte zo het gat met Halsteren naar zes punten. Baronie, dat al op een verdere achterstand stond, deed goede zaken door dankzij late treffers van Moustafa Mohammad en Jorik Mijnhijmer te winnen van Moerse Boys.