WDS'19
Volledig scherm
WDS'19 © Arie Kievit

WDS’19 neemt na één seizoen afscheid van Uzun

trainerscarrouselWDS’19 gaat voor volgend seizoen op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. De Bredase club laat weten dat het contract van Alkan Uzun niet verlengd gaat worden.

,,Na enkele gesprekken te hebben gevoerd is het bestuur in samenspraak met de technische commissie en Alkan Uzun tot de conclusie gekomen dat het beter is om in dit stadium op zoek te gaan naar een nieuwe hoofdtrainer. Alkan zal het lopende seizoen afmaken, waarin wij als club vertrouwen hebben in een positieve afloop in de tweede seizoenshelft. Langs deze weg bedanken wij Alkan alvast voor zijn tomeloze inzet het afgelopen half jaar”, laat de club in een persbericht weten.

Uzun is pas bezig aan zijn eerste seizoen bij de club waar Virgil van Dijk ooit begon met voetballen. WDS'19 staat op de elfde plek in de vierde klasse C. Uzun was eerder eindverantwoordelijke bij DVVC, VCW en het ter ziele gegane SC Hoge Vucht. Daarnaast was de Dongenaar assistent bij Baronie en Dosko. 

  1. Gehandhaafd? Dat voelt toch een beetje als slagen zonder dat je eindexamen hebt gedaan
    PREMIUM
    column

    Gehand­haafd? Dat voelt toch een beetje als slagen zonder dat je eindexamen hebt gedaan

    ‘Verscherpte coronamaatregelen: voetbalseizoen voor amateurs voorbij’, kopt deze krant afgelopen maandagavond op de eigen website. Ietwat voorbarig zo lijkt het. Want, de KNVB zélf is in deze minder stellig: de bond brengt naar buiten dat de clubs inderdaad tot 6 april op slot blijven, maar er wel degelijk ook voor de amateurs een scenario denkbaar is dat de competitie hervat wordt.